Hostess

Daca doriti eficienta in promovarea companiei sau a serviciilor dumneavoastra trebuie sa ajutati clientii sa va identifice imaginea companiei cu un beneficiu real. Folosind serviciile de hostess ale agentiei noastre veti reprezenta si promova imaginea dumneavoastra prin rafinament si profesionalism de inalta calitate.

Step Up Hostess&Modeling va ofera servicii de hostess pentru evenimentele dumneavoastra business, culturale, din categoria targuri si expozitii sau de orice alta factura, punandu-va la dispozitie un catalog amplu de modele din care puteti alege tipologia dorita.

Colaboratorii Step Up Hostess& Modeling – fete si baieti – vor reprezenta cu professionalism imaginea companiei dumneavoastra, avand calitati ce ii recomanda pentru serviciile pe care vi le oferim: experienta indelungata in domeniu, vorbitori de cel putin o limba straina, aspect impecabil, amabilitate, disciplina si seriozitate in indeplinirea cerintelor clientului.

Serviciile noastre de hostess sunt diponibile in Bucuresti, dar si la nivel national si va ofera un real suport in primirea si inregistrarea invitatilor, completarea si distribuirea materialelo promotionale, indeplinirea oricaror alte sarcini de natura organizationala.

Ne-am specializat in livrarea serviciilor de hostess, in mod rapid si eficient, permitandu-le clientilor nostri sa asigure asistenta efectiva pe durata intregului eveniment ce il au in desfasurare.